Automaat rijlessen Dordrecht

Automaat rijlessen bij Easy Rijopleidingen

Wil je op een makkelijk manier je rijbewijs te halen en ben je van plan om in de toekomst alleen maar automaat auto’s te gaan rijden? Dan is een automaat rijles de ideale oplossing. Onze instructeurs zijn ook gecertificeerd in het geven van lessen in een automaat auto.

Voor wie is automaat rijles een oplossing?

Het kan zijn dat je tijdens je rijlessen merkt dat schakelen een echt probleem is. In plaats van heel veel extra lessen te gaan volgen, kun je beter overstappen naar automaat rijlessen. Dit zal een sterke afname brengen in de aantal lessen die je nodig hebt. Veel mensen blijven te lang proberen met schakelen en realiseren zich pas later dat het beter is als zij toch maar overstappen naar automaat.

Verschil tussen automaat rijbewijs en schakel rijbewijs

Bij een automaat rijles hoef je heel weinig handelingen uit te voeren, want de snelheid versnelling van je auto wordt dan automatisch geregeld bij het geven en los laten van gas of remmen. Hierdoor kun je meer op de weg focussen.

Wanneer je een automaat rijbewijs hebt mag je niet in een schakel auto rijden. Als je later toch ook schakel auto’s wilt gaan besturen, dan moet je eerst een schakel auto examen halen bij de CBR. Dit zou voor beginnende bestuurders wel handig zijn, omdat je dan eerst je rijbewijs haalt met automaat en na een paar jaren rijden kun je gaan voor je schakel rijbewijs, dit zal dan makkelijker gaan omdat je al gewend bent met autorijden.

Ben je geïnteresseerd in onze automaat rijlessen en wil je een proefles of wil je meer informatie? Klik dan op de link hieronder:

contact 300x68 - Automaat rijlessen Dordrecht