Spoedcursus rijbewijs 5 -10 dagen of snelcursus rijbewijs 4 a 8 weken

Snel je rijbewijs halen? Dan is een spoedcursus rijbewijs de ideale oplossing!

Het is meestal beter om snel achter elkaar te lessen, omdat je dan continu bezig bent met rijden, waardoor je hersenen snel gewend raken aan het blijven focussen op de weg. Wanneer je maar 1 of 2 lessen per week volgt, vergeet je vaak wat je de vorige les geleerd had. Dit zorgt dan ook dat je veel meer rijlessen zal moeten volgen, voordat je zover bent voor het inplannen van een praktijk-examen.

Spoedcursus rijbewijs 5 dagen of 10 dagen

Bij een spoedcursus van 5 of 10 dagen gaan wij samen met jou een planning maken voor 5 of 10 dagen. Dit betekent wel dat je tussen de  4 a 8 lessen per week moet volgen ( hangt af van hoeveel lessen nodig zijn ). Voordat we aan een spoedcursus gaan beginnen, gaan we eerst een praktijk examen inplannen, zodat de rijlessen gelijk aansluiten op je praktijk-examen. Hierdoor moet je dan ook eerst je al in bezit zijn van je Theorie certificaat. Bij deze lessen moet je goed kunnen concentreren voor langere periode, want je gaat in een korte tijd heel veel oefenen.

Binnen 4 a 8 weken je rijbewijs halen?

De gemiddelde leerling rijdt ongeveer 40 lessen voordat ze klaar zijn voor een praktijkexamen. Dit betekent dat het ook afhankelijk is van hoeveel lessen je per week bereidt bent te volgen, hoe lang het zal duren voordat je naar de examen kunt.  Om in 4 weken klaar te zijn moet je gemiddeld 10 lessen per week volgen. Voor een 8 weken termijn is dit 5 lessen per week.

Wil je ook graag binnen 10 weken je rijbewijs halen? Dan kun je hieronder aanmelden voor een spoedcursus rijbewijs.

contact 300x68 - Spoedcursus rijbewijs 5 -10 dagen of snelcursus rijbewijs 4 a 8 weken